VT Running - шаблон joomla Новости

T: 0612345678   E: info@vanderheijdentennis.nl 

Slide background
frontpage

Trainers

Wij staan garant voor goed opgeleide, professionele trainers met een hoge eigen vaardigheid.
frontpage2vk

Jeugd

De jeugd heeft de toekomst. Onze focus ligt in het bijzonder op de jeugd van de vereniging.
Tennisschoolovereenkomst Content2

Ondersteuning

Wij bieden ondersteuning voor de vereniging op beleidsniveau.
2013 wtk bas Content

Altijd training

Bij ziekte of afwezigheid van de trainer zorgen wij voor een vervangende trainer.
evenementen

Evenementen

Wij helpen de vereniging met het organiseren van evenementen voor ledenwerving.
front3

Ondersteuning

Wij bieden ondersteuning voor de vereniging op beleidsniveau.

TV Harava gaat de komende tijd flink aan de weg timmeren om nieuwe leden te werven voor hun mooie club. 

Scholentennis 30 maart

Met behulp van tennisschool Joffe van der Heijden gaan we de basisscholen in Hernen en Bergharen bezoeken en 2 à 3 tennisclinics per school aanbieden om kinderen enthousiast te maken om lid te worden bij Harava. Wanneer kinderen lid worden betalen zij tot eind 2015 slechts 10 euro (zie hierboven). Ken je zelf kinderen die interesse hebben te gaan tennissen, maak ze dan attent op dit aanbod. Voor meer informatie of aanmelden: neem contact op met Frank Schraven.

Open dag 17 mei

Onder leiding van tennisschool Joffe van der Heijden worden clinics gegeven waarbij leden en niet-leden met elkaar aan de slag gaan op de tennisbaan. De ochtend is kosteloos, inclusief koffie/thee en om 12.00 uur soep. Kom naar de open dag en neem niet-leden mee om kennis te maken met Harava

Starterslidmaatschap

Verder is er nu voor nieuwe leden een starterslidmaatschap. Nieuwe leden kunnen op een zeer laagdrempelige manier kennismaken met de tennissport en vooral met Harava. Indien zij nu lid worden betalen zij ter introductie tot eind 2015 slechts 25 euro (jeugd t/m 12 jaar 10 euro). Dit starterlidmaatschap is inclusief 10 tennislessen op zondagochtend en KNLTB-lidmaatschap. Daarnaast krijgen zij een tegoedbon die bij besteding van minimaal 15 euro bij Snelders recht geeft op een gratis doosjes tennisballen.

Ook voor Harava-leden is er een aantrekkelijk aanbod. Weet je mensen in je omgeving te enthousiasmeren om lid te worden en blijven zij lid in 2016, dan ontvang je volgend jaar 10 euro reductie op je lidmaatschap per aangedragen lid. Voor meer informatie en/of aanmelden:

Frank Schraven, T: 06-22513658 of E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.