VT Running - шаблон joomla Новости

T: 0612345678   E: info@vanderheijdentennis.nl 

Volgens de filosofie van 'Joffe van der Heijden Tennis' zijn de volgende elementen van belang voor een goede trainer:

A licentie en het liefst B licentie, misschien zelfs C:
Een trainer met licentie(s) of een trainer die bezig is zijn licentie te halen. Om kwaliteit te bieden zal een trainer een of meerdere licenties moeten hebben.

Eigenvaardigheid van niveau 4 speler:
Een trainer zal een goede eigenvaardigheid moeten hebben. Om bijvoorbeeld een goede demo te kunnen spelen en om "boven" veel groepen te staan qua niveau. Hij/zij zal als speler zelf minimaal 1 keer in de week trainen om zijn/haar eigen niveau te verbeteren.

Leeftijd tussen de 20-40 jaar:
Wij werken het liefst met jongere, getalenteerde, leergierige leraren die open staan voor vernieuwingen en veranderingen.

Spelers beter kunnen maken:
Een trainer die individueel spelers beter maakt en mee zal groeien met de ontwikkelingen van het hedendaagse (top)tennis.

Betrokken, passie voor tennis, continuïteit voor toekomst:
Een trainer op maat, precies wat bij uw club past. Zoekt u een prestatief ingestelde trainer speciaal voor selectiespelers dan bieden wij u zo'n trainer aan. Zoekt u een meer recreatief ingestelde trainer dan bieden wij u een trainer aan die dit perfect vervuld. Een trainer zal het gezicht van uw club worden. Die naast het geven van de trainingen ook aanwezig zal zijn bij verschillende activiteiten op de club. Een trainer zal langer aan club gebonden moeten worden om ook alle doelstellingen te behalen.

Contact

Joffe van der Heijden Tennis

E: info@vanderheijdentennis.nl
T: 06-14319139

Aalsburg 1707
6602 VA Wijchen